Senior Comfort Hotels

Overzichtelijke website en uitgebreide FB community voor mensen die houden van comfort.

De vraag

ArtVenture is gevraagd om het idee van Senior Comfort Hotels uit te werken en vorm te geven in een mooie, overzichtelijk site. De website dient makkelijk te zijn in gebruik en natuurlijk goed vindbaar en zichtbaar te zijn.

De uitwerking

Allereerst zijn we gestart met het ontwerp van het logo, dat aansprekend en toegankelijk is. De kleuren en de vorm zijn daarbij erg belangrijk. Het logo was de basis voor de stijl van de nieuwe website. Uiteraard overzichtelijk en intuïtief ingericht. Voor de doelgroep is Facebook een belangrijk kanaal. Om zichtbaarheid en traffic te genereren is daarom een actieve Facebook pagina opgestart, waar regelmatig een nieuw hotel op wordt gepost. Dit zijn niet zomaar hotels maar specifieke hotels die voldoen aan speciale wensen van de doelgroep. Ook wordt gebruik gemaakt van FB advertenties. De pagina heeft inmiddels zo’n 900 bezoekers en volgers, waardoor er een actieve community wordt gevormd.

Het resultaat

Het resultaat? Een strakke dynamische website die de gebruiker informeert en tegelijkertijd helpt in het vinden en aanvragen van informatie over Senior Comfort Hotels in de gewenste regio. Daarbij een nog steeds groeiende community van volgers waarmee via social media een relatie wordt opgebouwd en verder uitgebouwd.

  • Concept
  • Ontwerp
  • Tekstschrijven
  • Productie
Senior Comfort Hotels website overzicht
Senior Comfort Hotels logo
Senior Comfort Hotels community