HPE JRIT magazine

HPE infrastructuur oplossingen op de kaart gezet

De vraag

Hewlett Packard Enterprise Nederland wil het door HPE Europa beschikbare online magazine Just Right IT (JRIT) aanvullen met Nederlandse artikelen en het voor partners toegankelijk maken, zodat zij het kunnen gebruiken om hun eindklanten mee te benaderen. Ook wil HPE meer zichtbaarheid rondom dit magazine en het platform JRIT met oplossingen en aanbiedingen voor het MKB.

De uitwerking

ArtVenture schrijft artikelen en interviews om middels het JRIT magazine ook de Nederlandse boodschap uit te kunnen dragen. Partners kunnen participeren en ontvangen een gepersonaliseerde versie met hun logo, NAW-gegevens, positioneringstekst en hun foto. Deze versie krijgen zij online (een uniek webadres) en ook gedrukt.

Om ze nog meer mogelijkheden te bieden dit onder de aandacht van hun klanten te brengen, worden e-DM’s uitgestuurd met relevante artikelen en aanbiedingen uit het magazine.
Ook ontvangen partners online banners voor hun website en een Social Media kit met een aantal Tweets en LinkedIn posts die ze kunnen gebruiken.

Het resultaat

Ieder kwartaal is er een nieuwe versie van het JRIT magazine dat via Hewlett Packard Enterprise en een groot aantal partners het aanbod van HPE voor het MKB uitdraagt via een verscheidenheid aan middelen. De bekendheid van HPE infrastructuur oplossingen voor het MKB is mede hierdoor sterk vergroot. De combinatie van online en offline middelen zorgt voor een grote zichtbaarheid.

  • Tekstschrijven
  • Fotografie
  • Ontwerp
  • Productie
HPE Just Right IT responsive design website
HPE Just Right IT magazine
HPE Just Right IT digitaal magazine edm