Gasse Wonen acties

Vernieuwende communicatie voor vernieuwend design

De vraag

Gasse Wooncentrum voor interieur & advies al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres voor mooie woonmerken en individueel advies op het gebied van interieur en zitcomfort en brengt op regelmatige basis (potentiële) klanten op de hoogte brengen van nieuwe meubelcollecties en interessante acties.

Hoe stel je je klanten en potentiele klanten op regelmatige basis op de hoogte van interessante acties die plaatsvinden bij Gasse Wonen?

De uitwerking

ArtVenture ontwikkeld voor Gasse, in lijn met de nieuwe website en de nieuwste interieurtrends, DM’s en e-DM’s voor de aankondiging van bijvoorbeeld de opening van de nieuwe showroom, nieuwe collecties, interessante aanbiedingen of inrichting workshops.

Voor het 50-jarig jubileum van Gasse Wonen, in 2013, heeft ArtVenture het logo en de website een gerestyled, waarna vervolgens op veel manieren met gedrukte uitnodigingen, advertenties en emailacties klanten op de hoogte zijn gebracht van alle activiteiten.

Het resultaat

De DM’s en e-DM’s worden ingezet om actiematig te communiceren en op persoonlijke titel verstuurd en zorgen voor veel extra winkelbezoek tijdens de gecommuniceerde actieperioden en activiteiten.

  • Concept
  • Fotografie
  • Ontwerp
  • Productie
  • Tekstschrijven
Gasse Interieur & Advies Mijdrecht uitnodiging opening
Gasse Interieur & Advies Mijdrecht edm responsive design
Gasse wonen advertentie