Auto Berkelaar website

Service en dienstverlening als onderscheidende factoren duidelijk gemaakt

De vraag

Ontwikkel een website die laat zien dat wij een full-service garage zijn en alles in huis hebben om persoonlijke, zeer goede service te bieden.

De uitwerking

De ontwikkeling van de website heeft 2 aspecten:
Vanuit Auto Berkelaar willen we het menselijke aspect benadrukken: service en dienstverlening zijn het speerpunt van deze onderneming. Ze zorgen ervoor dat hun klanten met een gerust hart veilig op weg gaan. De website moet een betrouwbare, professionele en verzorgde uitstraling hebben en laten zien waarin Auto Berkelaar zich onderscheidt van concurrenten.

De website moet een duidelijke navigatie hebben en een overzichtelijk indeling, met voldoende mogelijkheden om contact op te nemen. De tekst moet duidelijk geschreven zijn en op de juiste zoektermen geoptimaliseerd voor een optimale vindbaarheid (SEO). De site moet ook op een mobiel of tablet duidelijk te bekijken zijn.

Het resultaat

De website is mooi en royaal van opzet; alle foto’s zijn genomen in de verschillende vestigingen en geven het menselijk aspect goed weer. De site biedt een duidelijk overzicht van de alle diensten en mogelijkheden en heeft modules om ook online afspraken te maken. Het spreekt de verschillende doelgroepen aan (zakelijk, privé personen, jong en oud) en toont duidelijk dat Auto Berkelaar een full service merkenspecialist is voor een aantal verschillende automerken.

  • Concept
  • Tekstschrijven
  • Fotografie
  • Ontwerp
  • Opmaak
Auto Berkelaar website mobile tablet desktop
Auto Berkelaar advertentie
Auto Berkelaar busreclame