Auto Berkelaar website

Service en dienstverlening als onderscheidende factoren duidelijk gemaakt

De vraag

Creëer een update van de website met nieuwe modules en verbeter de vindbaarheid met de nieuwste techniek. Dit ter ondersteuning van onze visie een full-service garage te zijn met alles in huis om persoonlijke, zeer goede service te bieden.

De uitwerking

De eerste versie van de Auto Berkelaar website is in 2015 door ArtVenture ontwikkeld. Om het menselijke aspect van service en dienstverlening te onderstrepen zijn nieuwe foto’s en films gemaakt, om een up-to-date beeld te geven van de garages en de mensen.

Service en klantgerichtheid komt ook naar voren in de online dienstverlening. Hiervoor hebben we bijv. een module ontwikkeld om online een schadeherstelformulier in te vullen en foto’s te uploaden voor het melden van schade en het ontvangen van een offerte.

Om de vindbaarheid (SEO) verder te verbeteren is naast het gebruik van de juiste zoektermen in de teksten ook een aantal specifieke SEO-pagina’s gecreëerd: vangpagina’s die niet in de navigatie van de website staan, maar als onderdeel van de website wel de vindbaarheid vergroten.

En we vergroten de vindbaarheid ook met het inrichten van een YouTube kanaal. Los van het feit dat bewegend beeld populair is, is YouTube een van de grootste zoekmachines. Google geeft video’s een prominente plek op de resultatenpagina. Door de video’s te optimaliseren voor zoekmachines als Google, komen de video’s hoger op de pagina van de zoekresultaten te staan. De YouTube filmpjes plaatsen we ook in de website, en op Social Media.

Het resultaat

De website 2.0 straalt nog steeds het menselijke aspect van dienstverlening en servicegerichtheid uit. Daarnaast zijn beelden en tekst geüpdate en is de vindbaarheid weer verbeterd. De site biedt een duidelijk overzicht van alle diensten en mogelijkheden en heeft naast modules om online afspraken te maken, nu ook een module om online een schadeherstelformulier in te vullen. De YouTube filmpjes bieden een extra mogelijkheid om Auto Berkelaar als full service merkenspecialist voor een aantal verschillende automerken weer te geven, en zorgen voor extra traffic naar de website.

  • Concept
  • Tekstschrijven
  • Fotografie
  • Ontwerp
  • Productie
Auto Berkelaar website mobile tablet desktop
Auto Berkelaar advertentie
Auto Berkelaar busreclame