ArtVenture; Your Digital Agency!

Wij zijn een ervaren internetbureau dat een sterk creatief concept combineert met goed vindbare websites en online media. Een online strategie, content creatie of een website gecombineerd met interactieve 3D graphics? Bij ArtVenture ben je aan het juiste adres!

Content is key

Goed en op meerdere plekken vindbaar zijn en naar boven komen bij zoekresultaten staat of valt met de hoeveelheid en kwaliteit van de content die je online hebt staan. Om dit te optimaliseren kun je middelen als blogs of speciale vangpagina’s voor je website inzetten. Voor Auto Berkelaar hebben we meerdere SEO-pagina’s geschreven over autoschadeherstel en autoverhuur. En er zijn extra vangpagina’s voor APK van de verschillende merken die Auto Berkelaar onderhoudt. Voor blogs en vangpagina’s is de lengte  zeer van belang: om genoeg ‘body’ te hebben om ook je zoektermen op een natuurlijke manier in je tekst te kunnen verwerken is de algemene vuistregel 1500 woorden.  Om deze lange tekst toch aantrekkelijk te houden voor een lezer is het van belang korte alinea’s te maken met goede tussenkoppen die de lading van de alinea dekken.

Auto Berkelaar content is key
Salesforce content creation

Content creation

Voor Salesforce.com is ArtVenture preferred supplier en verantwoordelijk voor de inhoud en het taalgebruik van de Nederlandse teksten, zodat de Salesforce.com positionering op de best denkbare manier wordt verwoord. We schrijven wekelijks blogs rond de thema’s IT, marketing, sales of support controleren en wijzigen de teksten van spoedig te publiceren webpagina’s, of vertalen Engelse teksten naar het Nederlands en vice versa.

Soms moeten bestaande teksten vertaald en geredigeerd worden om maximale betekenis te krijgen. Redigeren is het kritisch vergelijken van een professioneel vertaalde tekst (vaak uit het Engels) met de boodschap en vorm uit het brondocument. Daarbij let je ook op stijl, grammatica en zinsconstructie. En bepaal je: welke (technische) termen vertalen we, omschrijven we of laten we in het Engels staan? Hoe is de stijl, grammatica en zinsconstructie? Zijn het webteksten en moet er een balans worden gevonden tussen een ideale tekst voor de bezoeker en een optimale tekstopbouw voor zoekmachines?

Digitale magazines

De werkzaamheden van ArtVenture kunnen hier veelomvattend zijn, beginnend bij het ontwikkelen van de bladformule, tot plaatsnemen in de redactie, verantwoordelijk zijn voor het afnemen van de interviews en het schrijven van de teksten, tot de fotografie en uiteindelijk de vormgeving en opmaak van de bladen. Ook online middelen om awareness en traffic te genereren als e-DM’s en social media berichtgeving, verzorgen wij.

Een mooi voorbeeld zijn de artikelen en interviews van het online magazine Just Right IT voor HPE. Een ander voorbeeld zijn de digitale magazines van Mediq Medeco.

Van online gepubliceerde bladen is het heel goed mogelijk een goede resultaatanalyse te geven.

HPE Just Righ IT digitale magazines
NetApp social media campagne

Social Media campagnes

Om traffic naar een website, een online productintroductie of een digitaal magazine te genereren kunnen we online banners en social media campagnes voor LinkedIn en Facebook opzetten. Je kan hier heel adequaat de resultaten van meten en zo nodig de campagne bijstellen voor het optimale resultaat. Zo hebben we voor de introductie van een nieuw product van NetApp en Fujitsu een LinkedIn campagne opgezet met drie verschillende banners die een ander element van het product benadrukten en om de twee weken wisselden.

Is een Facebook community een goede toevoeging op een website? Voor Senior Comfort Hotels hebben we een overzichtelijke website en uitgebreide Facebook community gebouwd voor mensen die houden van comfort. Op de Facebook pagina worden regelmatig specifieke hotels gepost die voldoen aan de wensen van de doelgroep. Zo is een actieve community gebouwd met meer dan 900 bezoekers en volgers. Via de FB pagina wordt traffic gegenereerd naar de website.

Virtual Reality wordt werkelijkheid

Websites worden een experience, virtual reality wordt werkelijkheid…. ArtVenture is gelieerd aan VR Venture dat zich bezig houdt met virtual reality in de meest brede zin. Zo kunnen we de nieuwste technieken op het gebied van 3D visualisaties en animaties integreren in al ons werk!

Wij leven ons in in onze klanten en hun markten. Elke doelgroep is anders en verdient zijn eigen ‘tone of voice’. Door vanuit de gekozen positionering alle communicatiemiddelen eenduidig te formuleren ontstaat een effectieve overdracht met de juiste ‘tone of voice’. Combineer een origineel ontwerp, met de juiste tekst en beeld en online middelen voor een optimale dialoog met je klant!

3d visualisatie & animatie